Enfriar Typing App

Enfriar Typing App 2.56.57.1

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

Ontdek een nieuwe manier van chatten met je vrienden, door het installeren van Cool Typing App! Verander het uiterlijk van je toetsenbord en geniet pas je Android telefoon met deze coole keyboard thema! Veel plezier!

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Cool Typing App!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "Set Thema Active" knop en selecteer het thema Cool Typing App van de volgende pagina!

★ Cool Typing App maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Cool Typing App te installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft op het adres timmysuperstar@gmail.com!

Enfriar Typing App

Download

Enfriar Typing App 2.56.57.1